Luotettavuus on sydämen asiani!

Palveluni kattaa laajasti alueet pintaremonteista suoraan ihmisten auttamiseen. Remonttien lisäks palveluihini kuuluu myös ulkomaalaukset, siivoukset ja ikkunanpesut. Palvelen myös kodin sisustamisessa ja huonekalujen ostossa. Uudistan myös vanhaa maalaamalla huonekaluja ja mm. keittiön kaappeja. DX-fixillä saadaan uudistettua esimerkiksi pöytätasoja edullisesti uuden ostamisen sijaan. Kysy lisää palveluistani!

Remonteissa hinnoittelen projektit pääosin vasta nähtyäni kohteen. Näin hinta-arviosta saadaan mahdollisimman tarkka. Usein jo suunnitteluvaiheessa saattaa tulla esille asioita,  jotka täytyy ottaa remontissa huomioon. Muutamia hinta-esimerkkejä löydät Kuvagalleriastani.

 

Sisämaalaus

Seinien maalaus voi tuntua helpolle urakalle,  mutta siinä on paljon asioita jotka on hyvä ottaa huomioon. Hyvin tehdyt pohjatyöt ovat onnistuneen maalaamisen peruspilareita. Jos seinään jää yksikin reikä tai maalausjälki on epätasainen, on virheitä kurjaa lähteä korjaamaan jälkikäteen. Varaa siis aikaa pohjatöiden tekemiseen! Jos seinä on kokonaan epätasainen, voi eteen tulla koko seinän tasoitus joka on hyvä jättää ammattilaiselle tehtäväksi. Pieniä reikiä voi helposti paikkailla itsekin. Laadukkaalla maalilla saa helpommin tasaisen lopputuloksen, eikä maalauskertoja tarvitse niin montaa kuin ohuella maalilla. On hyvä myös muistaa maalin kiiltoaste: makuuhuoneessa silmälle on mukavampi samettisen pehmeä maali kuin kiiltävä maali. Eteisessä ja kulutusta vaativissa paikoissa on hyvä suosia kiiltävämpää maalia joka mahdollistaa paremmin tahrojen pyyhkimisen. Kannattaa kysäistä maalikaupasta mikä maali on tarkoitukseesi parhain. On hyvä huolehtia myös sopivasta lämpötilasta ja tuuletuksesta maalauksen aikana. Muista suojata listat ja tehdä rajaukset teipin avulla niin saat siistin lopputuloksen!

Ulkomaalaus

Ulkomaalaukset ovat paljon työläämpiä kuin sisätilojen maalaukset jo kokonsakin puolesta. Myös rakennusten korkeus vaatii omat keinonsa jotta ylettää korkeimpaankin kohtaan maalaamaan. Nostureita ja telineitä saa tosin mukavasti vuokralle vaikka päiväksikin. Ulkona ollaan sään armoilla joten ulkomaalaukseen kannattaa varata hyvin aikaa. Jos vettä sataa pari päivää putkeen niin se hidastuttaa luonnollisesti urakkaa. Paras maalaussää on puolipoutainen kesäpäivä jolloin ilman lämpötila ja kosteus ovat otollisimmat maalaukselle. Liian kuuma ilma läkähdyttää maalarin mutta kuivattaa myös maalin liian nopeasti. Sateinen keli taas asettaa mm. kosteutensa puolesta omat haasteet. Tosin maalit ovat kehittyneet nykypäivän niin hyvin että myös talvella voi maalata! Kun olosuhteet on kunnossa niin ulkomaalaus on mukavaa puuhaa, tunnit menevät kuin siivillä ja tulosta näkee hyvin pian! Sopivan maalin löytymiseen saat apua maalikaupasta ja sävyjäkin on tarjolla nykyään vaikka kuinka herkullisia! Muista kuitenkin ettei pientaloalueella voi maalata taloasi useinkaan oman toiveesi mukaisesti, kannattaa selvitellä lupa-asiat hyvin ennen maalauksen aloitusta. Suosittelen myös sivelemään muutamia eri vaihtoehtoja seinään ennen lopullista päätöstä: maali on usein eri värinen eri materiaaleissa kuin näytekortissa.

Tapetointi

Tapetoimalla saadaan nopeasti aikaan kaunista pintaa. Tapetti on hieman armollisempi kuin pelkän seinän maalaus; toki isot kolhut saattavat silti näkyä tapetin alta mutta pienet naarmut peittyvät hyvin riippuen toki tapetistakin. Muista kuitenkin että jos laitat vaaleaa tapettia mustan seinän päälle niin pohjamaalaus valkoisella maalilla on todennäköisesti tarpeen ennen tapetointia. Usein tapettia käytetään tehosteseinänä, kun halutaan yhden seinä erottuvan muista seinistä. Esimerkiksi sängyn päätyseinä on usein tehosteseinänä. Ensimmäistä vuotaa laittaessa kannattaa käyttää vatupassia tai mittaa apuna että se saadaan suoraan. Jos ensimmäinen vuota menee vinoon, lähtee se kertautumaan pian. Jos tapetissa on kuvioita, on kohdistus erittäin tärkeää siistin lopputuloksen saamiseksi. Tapetointi on nopeampi tehdä kuin maalaus, muutamassa tunnissa saat varmuudella isonkin seinän tapetoitua! Oikeilla välineillä ja kärsivällisyydellä tapetointi on hauskaa puuhaa!

:

Muita palveluitani: 
kiinteiden kalusteiden maalaus (asunto-autot, asuntovaunut)
huonekalujen maalaus
sisustuskalvotyöt (dc-fix)
siivous
ikkunoiden pesu
Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen, saat työn osuudesta -40% alennuksen!

.