Referenssit

ReferenssitRemppasuosituksia
asiakkailtani

5/5

Sovittu työ tehtiin aikataulussa ja ammattitaidolla.

Jari, Kerava 1/23

5/5

Homma hoitui juuri kuten sovittu. Ammattitaitoinen sopimuksesta loppusiivoukseen. Suosittelen.

Mikko, Helsinki 1/23

5/5

Olen erittäin tyytyväinen Annen tekemisiin kaikilta osin! Hän oli ajoissa paikalla, otti asioista selvää ja teki kuten oli sovittu. Myös jälkihoito oli positiivisella tavalla iloinen yllätys. Kokemani perusteella otan häneen yhteyttä jatkossakin koska arvostan hänen tapaansa toimia sekä vakuuttavaa osaamista.

Elina, Hyvinkää 10/2022

5/5

Uusi kotini 75m2 kaipasi kunnon muuttosiivousta ja pintaremonttia. Anne Jääskeläinen teki työt sovitussa aikataulussa ja jälki oli erinomaista. Oli mukava muuttaa uuteen asuntoon kun kaikki oli valmista. Suosittelen Annea lämpimästi.

Niina, Klaukkala 8/2022

 

5/5

Teetimme kerrostalossa Espoossa olevan kolmion kahden makuuhuoneen pintaremontit, jotka teki Anne Jääskeläinen. Työtapoina oli seinien maalaus ja osan tapetointi. Anne kävi sovitun työn tiimoilta kohteessa yhden kerran tutustumassa ja toi maalien ja tapettimallien vaihtoehtoja katsottavaksemme. Remontti sujui jouhevasti eteenpäin suunnitelmien mukaan. Työn jälki ja huolellisuus olivat erinomaiset, tarkkaa sekä siistiä työtä. Hänen kanssaan on helppo asiakkaana kertoa omia toiveita, mutta hän kertoo myös rehellisesti jos asiakkaan ajatus ei olisi hyvä- tämä on hyvä piirre työn suorittajassa.  Hän pyrkii työssään aina parhaimpaan lopputulokseen ja korjaa, jos hänestä itsestään ei tuntunut oikealta suhteessa suunniteltuun.  Anne vaatii itseltään, hän tuo esille sen, että asiakas on keskiössä ja hänelle tärkeä. Kun asiakas on tyytyväinen lopputulokseen, tuo hän sen omalla iloisuudella  esille ja  voimme iloita yhdessä. Molemmille osapuolille jäi hyvä tunne tehdystä työstä. Suosittelemme Annen yritystä kaikille remonttia suunnitteleville! 

Marja ja Erkki, Espoo 5/2022
 
5/5

Vahva suositus Oliivipuulle!
Teetätimme Anne Jääskeläisellä n. 20-neliöisen huoneen remontin; katto, seiniä ja patteri maalattiin sekä 2 seinää tapetoitiin. Lisäksi saunan eteisen seinät ja lattia maalattiin. Huoneesta tuliparempi kuin osasimme odottaa, häneltä saimme suunnitteluapua sekä toteutuksen, aina sisustamista myöten. Tuo huone toimii nyt loistavasti yritystilana, ja on helposti muunneltavissa myös vieraiden yöpymiseen. Annelta tuli myös hyviä ei-mielessä olleita ehdotuksia, kuten kynnysten maalaaminen, joka myös toteutettiin. Seuraava kohde, eli takkahuoneen remontointi on jo sovittu toteutettavaksi, se tulee käsittämään esim. seinien ja ovien maalausta ja sisustussuunnittelun.


Soile ja Juha, Espoo 01/2022